woensdag 23 november 2016

a Holy Road...


"Daar zal een gebaande weg zijn, die de heilige weg genoemd wordt; geen onreine zal die betreden; maar hij zal alleen voor hen zijn; reizigers noch dwazen zullen er op dolen" Jes. 35 :8

Als mensen naar het leven van een christen kijken, zouden ze de Weg naar de Vader en naar Jezus moeten zien...
Een heilige weg, waar we geen rotzooi toelaten zodat de weg gebaand is voor Hem.
Allerlei zonde , boosheid , jaloezie, bitterheid,  roddel  , ongeloof, twijfel en huichelachtigheid  maakt onze weg onbegaanbaar voor de Heer .  Maar ook voor de mensen die we tegenkomen en die we de weg mogen wijzen naar een leven met God. Wanneer ons pad onbegaanbaar is geworden is ons pad geen aanmoediging voor een ander om daar ook op te gaan lopen. Het wekt juist afkeer op..

Als ons pad schoon is , is er een geweldige aantrekkingskracht op anderen om toegang te vinden tot God... mensen zullen nieuwsgierig worden .. en zullen Hem gaan zoeken...

Is ons leven als een heilige weg? een weg waardoor anderen de toegang tot God kunnen vinden? Een verlicht pad, waar Gods heil schijnt? Waar de glorie van Hem zichtbaar is..?
Of ligt er nog een hoop zooi wat we moeten opruimen? Vraag Hem je te helpen om elke blokkade en belemmering uit de weg te ruimen, zodat Jezus,  Weg, de Waarheid en het Leven ten volle zichtbaar wordt voor de wereld om je heen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten