vrijdag 4 november 2016

wordt wakker...!


Uilen zijn nachtdieren... ze zien juist in de nacht heel scherp.. de grote ogen hebben de capaciteit om goed te kunnen zien in het donker. Ook hun oren zijn erg goed. Ze zijn in staat om in complete duisternis hun prooi te traceren en te pakken.

Als kinderen van God behoren we niet toe aan de duisternis. We zijn kinderen van het Licht!
Toch is het belangrijk dat we weten hoe er in de duisternis gewerkt wordt. Zo kunnen we de duisternis ontmaskeren en ontmantelen en zijn werk teniet doen. Dat kan alleen als we het licht van de Heilige Geest op situaties krijgen. Daardoor gaan we scherp zien en krijgen we onderscheid van geest. We ontwikkelen dat scherpe zicht  als we vervuld zijn met Zijn Geest. Als we lauw worden en het allemaal met een korreltje zout nemen, zal ons zicht vertroebeld zijn...

Het is tijd dat we wakker worden. Het is tijd dat we de wapens van het licht kennen en het leren hanteren .. dat we de duisternis ( ook in onszelf) snel zullen onderkennen en het achter ons laten..
Dat we zullen wandelen als zonen en dochters in Eeuwige Licht van de Vader, die ons op deze doorreis heeft gezet om de juiste keuzes te maken in onze wandel op weg naar Hem!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten