donderdag 10 november 2016

Arise and shine!


"Sta op, wordt verlicht, want uw licht komt op en de heerlijkheid gaat over u op. Want zie, duisternis zal de aarde bedekken en donkerheid de natiën , maar over u zal de Here opgaan en Zijn heerlijkheid zal over u gezien worden. Volken zullen opgaan naar uw licht en koningen naar uw stralende opgang."

In een tijd die donkerder wordt zal het licht van God steeds feller gaan schijnen. We mogen onderdeel zijn van Zijn glorie hier op aarde en met elkaar dat Licht laten schijnen. Duisternis zal toenemen en angst zal veel mensen in de greep krijgen, maar voor ons is de belofte dat Zijn heerlijkheid over ons gezien gaat worden! Laten we daarom eensgezind elkaar vasthouden en Hem eren, zodat we samen Hem de gouden Kroon kunnen aanbieden, Hij , de Koning der koningen en de Here der heerscharen, die regeert boven alles en iedereen uit!! Zijn strategieën zijn de beste!


"Go, tell it on the mountains, that Jesus Christ is Lord!" Hij regeert, Zijn regering is voor eeuwig!

( in dit schilderij heb ik gebroken eischaal gebruikt en dat boven op de wereldbol is aangebracht.. het sympboliseert onze eigen gebrokenheid en zwakte , maar in overgave aan God wordt het als goud wat uitgestrooid wordt over de aarde.....en zullen er vélen nieuw geboren worden.)

2 opmerkingen:

  1. Mooi Els. Ook het symbool van die eierschaal is mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankjewel, Willemien, dat vind ik ook heel mooi! we zijn gebroken, Hij is de Maker, en laat ons schijnen... prachtig he!

      Verwijderen