zaterdag 16 juli 2016

kniel voor Hem neer....

In Jes. 44 staat  dat afgoden je niet kunnen redden.. ze kunnen je niet helpen, ze luisteren niet , en ze zijn niets waard.....Ze zijn gemaakt van een stuk hout of steen , maar hebben geen enkel leven in zich..
Het zijn dode dingen en ze geven geen enkele kracht. Toch zijn er zoveel mensen die waarde hechten aan zo'n beeld/ afgod.. en het zelfs in huis zetten of in de tuin omdat ze er zogenaamd "rustig" van worden...
Het is pure
misleiding en komt uit de koker van de vijand. Hij wil niet dat we voor Jezus gaan knielen, dat Hij onze God is en dat Hij echt redding en vrijheid kan geven....
En als het donker wordt op de aarde , kunnen we onze hulp alleen bij de God van Israel zoeken, Hij , die de aarde heeft geschapen en die aanbeden wil worden in eerbied en overgave... van Hem is onze verwachting en van géén andere god!!

"Heer, wij knielen voor U neer, U bent de enige God die te vertrouwen is... Voor U willen wij ons buigen , U willen wij eren en van U verwachten wij de redding , ook als het heel , heel donker wordt....! "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten