vrijdag 1 juli 2016

reflection of His glory..

Elke dag is een geschenk... al regent het, of schijnt de zon, is het noodweer en moeten we bikkelen door de storm,  elke dag is een klein schakeltje van het grote plan van God voor ons leven om veranderd te worden naar Zijn beeld..
We mogen ook vandaag Zijn heerlijkheid( Zijn glorie)  weerspiegelen , zodat we steeds meer zullen groeien in dat volmaakte beeld van Hem. Hij heeft het grote voorbeeld aan ons laten zien. Zijn leven was om de Vader te verheerlijken en Hem te gehoorzamen.. en dat is ook  wat wij op onze beurt mogen doen... en de Heilige Geest helpt ons daarmee als we hierin steeds de goede keuzes maken.

Het is goed te bedenken dat ons eigen ik tot niets in staat is.. hoe goed we ook ons best doen,  hoeveel leuke selfies we ook nemen , dat  is niet de maatstaf van de heerlijkheid van God in ons..
De glorie van God wordt zichtbaar als we hoe langer hoe meer het besef krijgen dat we het allemaal zelf niet kunnen en dat we Hem nodig hebben elke dag opnieuw.  Het gaat om Hem en als we daar ons aan overgeven gaan we steeds meer stralen totdat we helemaal op Hem lijken! en op Zijn beurt vind Hij daar heel veel vreugde in:) Dat is Zijn doel...dan worden we reflecties van Zijn glorie!

Be blessed today!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten