dinsdag 3 januari 2017

maak de aarde vol...!

"De aarde zal vol zijn van de kennis van de Heer, zoals de wateren de bodem van de zee bedekken."
( Jes. 11:9)

Wat zou het toch mooi zijn als we aan het begin van het jaar de keus maken om met de kennis die God ons heeft gegeven door Zijn woord en door Zijn Geest  de aarde te vullen. Dat we gaan woekeren met al het goede wat Hij ons door de jaren heen heeft toevertrouwd.
Zoveel dingen die we toelaten hebben niks met de kennis van God te maken en vullen de aarde alleen maar met onzin. Het leidt van God af en haalt ons weg uit Zijn Aanwezigheid.
God wil ons helpen om wegen te vinden om de geur van Zijn kennis  te verspreiden. Dat kan door woorden, aandacht,  hulp, creativiteit en noem maar op... God is een creatief God en zal een ieder op zijn unieke manier kunnen gebruiken om Zijn kennis door te geven.
Het is aan ons om daarin stappen te zetten... Wij zijn de ambassadeurs van God hier op aarde, de boodschappers van het heil, en we krijgen genoeg bagage van Hem om het rijkelijk uit te delen.

Nee, we zijn niet allemaal een moeder Teresa, een John Wesley of een Heidi Baker, maar we zijn allemaal geroepen bij onze eigen naam, en uniek voor God om te doen waar we voor geschapen zijn. Hij is ongelofelijk blij met ons... Als we allemaal op onze post gaan staan en gewoon gaan doen wat op ons hart komt, zal er een grote zegen verspreid worden en zal de aarde vol worden van de kennis van de Heer, net zoals op de foto de wateren de bodem van de zee bedekken...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten