zaterdag 25 juni 2016

de schepping zucht...

"Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden van de zonen ( en dochteren ) Gods"

De aarde is in barensnood en zucht... het is duidelijk dat deze aarde vol pijn en lijden is en dat het lijkt of hij stuurloos is geworden... de ene ramp is nog niet voorbij of de volgende dient zich al aan..
We leven in de eindtijd en het is goed om ons daar bewust van te zijn.
Vragen als : "Waarom laat God dan al deze ellende toe..? Hij is toch God..? worden gebruikt om de gevolgen van de zonden die we als mensen door de eeuwen toe hebben toegelaten weg te cijferen...
De vijand weet ongelofelijk veel mensen te vangen in de macht van dood en vernietiging...

Is er dan eigenlijk wel hoop...??
De aarde verlangt hevig  naar het moment van bevrijding... Door Zijn redding en omdat wij kinderen van God zijn mogen wij als gezanten de blijde boodschap brengen in deze duisternis... als lichtflitsen in het donker mogen we gaan voor gerechtigheid en waarheid.

Veel mensen die door de jaren heen geworsteld hebben , doorgegaan zijn in pijn en lijden, volhard hebben in gebed , vastgehouden hebben aan de waarheid van het woord , zal Hij inzetten om Zijn bovennatuurlijke kracht te laten zien aan de wereld.. Er zal grote verbazing zijn en veel mensen zullen zich daardoor omdraaien en de redding door Jezus Christus omarmen...

Vat dus moed en vertrouw er op dat God aan onze kant is....! Laten we gaan in de kracht van de Allerhoogste zodat de wereld ziet dat wij Zijn zonen en dochteren zijn! Zo brengen we de eer en glorie aan Hem!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten