maandag 13 juni 2016

genieten !

Wat is het heerlijk om nu in de tuin al het moois te zien openkomen ,  allerlei geuren en kleuren maken het een feestje om met de camera even rond te struinen... zelfs op een regenachtige zondagmiddag..de regen kan de pret niet bederven:)
Opeens zie ik hem op een bloemetje zitten ... een prachtige libel, eentje met een groen kopje en een metallic lijfje, té mooi om niet even te "shooten".. Het model bleef een hele poos voor mijn neus  zitten, en liet zich van alle kanten fotograferen! Geweldig hoe mooi zo'n beestje is... die kleuren verbazen me elke keer weer... En het alienkopje maakt hem ook nog eens komisch:)
Wat hebben we toch een GROTE KUNSTENAAR en wat vind ik het geweldig dat Hij al dat moois in Zijn grote  "tuin" heeft gestopt om van te genieten!!


Fijne nieuwe week! geniet ervan:) en vergeet niet..: God geniet van jou, zoals een kunstenaar geniet van wat hij heeft gemaakt!!

(Btw... zo leuk om te zien dat er nu al zoveel mensen deze blogs lezen en bekijken.. deel het gerust zodat nog meer mensen ervan kunnen meegenieten!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten