maandag 20 juni 2016

don't worry...


Weest altijd blij. Laat iedereen merken dat jullie vriendelijk zijn . En bedenk: de Heer is dichtbij ons.. Maak je geen zorgen , maar vraag God alles wat je nodig hebt. Bid tot God, wat er ook gebeurt. En dank Hem altijd. Dan zal God Zijn vrede aan jullie geven. Dat is een vrede die geen mens ooit gekend heeft. Die vrede zal jullie gevoel en jullie gedachten beschermen tegen al het kwaad. Want jullie horen bij Jezus Christus. ( Fil. 4: 4-7)

In Jeruzalem staan elke dag mensen bij de Klaagmuur om hun noden en zorgen bij God te brengen, dat gebeurt in uitgesproken gebeden , maar ook op papiertjes die tussen de spleten van de muur worden gestopt.... God hoort ze allemaal... God leest ze allemaal....van jong tot oud....iedere nood is bij Hem bekend.
Onze gedachten en gevoelens kunnen soms behoorlijk op de kop staan... er gebeurt vaak zoveel dat we het niet altijd kunnen handelen.. Hier is weer een sleutel om de vrede te bewaren hoe moeilijk  je situatie maar ook is... als wij in de golven het uitzicht verliezen en dreigen kopje onder te gaan blijft God altijd in controle.. Hij staat boven elke situatie en als we het in gebed en dankzegging bij Hem brengen staat Hij voor ons op om ons te redden! Hij kan elke situatie ombuigen tot iets moois, al zien we dat zelf ( nog) niet.... breng dank aan Hem!
Wat een blijdschap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten