zondag 25 september 2016

De uitnodiging....."maak Mijn huis vol!"


"Ga naar de wegen buiten de stad en haal iedereen op die daar rondloopt. Zorg dat iedereen komt want mijn huis moet vol worden.."! Luk. 14:23

Jezus nodigt niet alleen de vrome, kerkgaande,  bijbellezende mensen uit in Zijn huis...Zijn  huis is niet voor een select gezelschap...  Zijn verlangen is dat Zijn huis ( de hemel) vol wordt! en het maakt niet uit wie, de armen , de mensen van de straat, de alcoholist op de hoek, de gehandicapte in die rolstoel, die zakenman, de asielzoeker, de cassiere.... noem maar op.. iedereen is welkom! iedereen heeft Jezus nodig en aan ons de opdracht om het huis van Jezus vol te krijgen door mensen uit te nodigen om bij Hem binnen te gaan.
Om de oude, lelijke  jas in te wisselen voor een nieuw wit kleed , een feestkleed, dat gewassen en gereinigd wordt en aan te gaan aan de Tafel van de Heer,  het Feest wat tot in de puntjes toe geregeld is.... en waar je een uitzicht krijgt op een eeuwig samen zijn met Hem , de Bruidegom!

de Tafel is gedekt... zullen  wij de mensen gaan uitnodigen..? Zodat de droom van Jezus in vervulling gaat en Zijn huis vol wordt!!



1 opmerking: