woensdag 17 augustus 2016

vertrouw Hem..

Het is oogsttijd en soms heb je dan van die mooie oogstdemonstraties met Zeeuwse paarden...dat is altijd een prachtig gezicht en je ziet dan ook hoe sterk die paarden zijn....

Toch is God is niet geïnteresseerd in de kracht van paarden of komt niet onder de indruk van de spiermassa's van jonge mannen.... Zijn aandacht gaat uit naar diegenen die Hem vertrouwen en die Hem eren in hun dagelijkse leven.... ( Ps. 147:9)

Die mensen hebben zijn volle aandacht....dáár zijn Zijn ogen op gericht. In 2 Kron. 16 : 9 staat: "Want de ogen van de Heer gaan over de hele aarde, ( Hij zoekt hen op...) om krachtig bij te staan hen, van wie het hart volkomen naar Hem uitgaat...."
We kunnen door onze omstandigheden soms afglijden in ons geloofsleven en het allemaal even  met een korreltje zout nemen.... maar wanneer we ervoor kiezen ons vertrouwen steeds op Hem blijven vestigen en Hem eren boven alles uit, gaat Zijn onverdeelde aandacht naar ons uit en schiet Hij ons te hulp om ons weer nieuwe kracht te geven...!
Ook weer zo'n mooie belofte uit Gods liefdesbrief aan ons waarin Zijn liefde als een rode draad door alles heen geschreven is...

je staat er  nooit alleen voor.... vertrouw Hem..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten